Poštovné od 200€ ZADARMO - Doručenie 3-4 pracovné dni - Výmena do 14 dní od dodania

Kde sa vyrába oblečenie, ktoré predávame?

Články Peter Greša

Kašmír je drahý, žiadaný a módny. Svetre a ďalšie oblečenie z kašmíru vyrába mnoho firiem po celom svete. V celosvetovom meradle sa najviac odevov z kašmíru vyrobí v Číne. V Európe sa najviac výrobkov z kašmíru vyrába v Škótsku a v Taliansku. Produkcia európskych výrobcov je veľmi kvalitná, cena však býva vyššia ako u porovnateľne kvalitných výrobkov z Orientu. Dôvodom sú vyššie ekonomické nároky na pracovnú silu, energie a skladovanie.

Väčšina kašmírových produktov, ktoré ponúkame v našom e-shope, je vyrobená v Nepále - v predhorí Himalájí. Práve tu začala cesta kašmíru a tkáčov, ktorí ho preslávili ako jednu z najkvalitnejších a najdrahších prírodných textílií. Najvyššiu kvalitu produktov zabezpečuje precízna ručná výroba.

Výrobný podnik, z ktorého pochádza kašmírové oblečenie nášho e-shopu, sa nachádza v blízkosti hlavného mesta Káthmándú. Zamestnáva tých najlepších tkáčov, ktorí do ručne tkaných pašmín prenášajú zručnosť a umenie generácií svojich predkov, ktorí tkali rovnaké pašmíny už niekoľko storočí dozadu. 

Výnimkou je základná kolekcia pánskych a dámskych svetrov - ich výroba prebieha čiastočne automaticky v Číne. Dôvodom tohto rozhodnutia bola snaha o produkciu niekoľkých modelov, ktoré budeme schopní ponúknuť za dostupnejšie ceny. Ide samozrejme o výrobky v najvyššej kvalite, ktoré sú vyrábané z rovnakého materiálu (100% kašmír) ako zvyšok sortimentu.

Získajte 5% zľavu!

Pridajte sa k odberu a získajte 5% zľavu na prvý nákup.

Neplatí na výpredajové položky.

Ďakujeme za váš záujem!

Pri prvej objednávke môžete uplatniť kód s názvom 5PERCENT.

Na Váš e-mail sme poslali potvrdzovaciu správu, v ktorej nájdete odkaz na potvrdenie.