Poštovné od 200€ ZADARMO - Doručenie 3-4 pracovné dni - Výmena do 14 dní od dodania

Držíme dobré ceny pri zachovaní tej najvyššej kvality.

Články Peter Greša

Vieme, že cena býva veľmi často rozhodujúcim faktorom v rozhodovaní zákazníka. Nesnažíme sa byť najlacnejší, naším cieľom ale je, aby si pohodlné a luxusné kašmírové oblečenie mohol dovoliť aj ten, kto by dal inak prednosť napríklad ovčej vlne alebo syntetickým materiálom.

Držíme nízke ceny? Predávame bez sprostredkovateľov.

Snažíme sa čo najviac obmedzovať náklady. Nemáme zbytočné medzičlánky a sprostredkovateľov, nespolupracujeme s veľkoobchodmi a distribučnými spoločnosťami. Naším cieľom je dostať kvalitné, ručne tkané kašmírové výrobky k zákazníkovi čo najrýchlejšie a najpriamejšou cestou prostredníctvom výhradného zastúpenia v každej krajine, v ktorej sa rozhodneme predávať - Kasmir.sk je naším výhradným zástupcom pre Slovenskú republiku. Vďaka tejto obchodnej stratégii si môžeme dovoliť nižšie ceny ako konkurencia. 

Niektoré svetové kašmírové značky predávajú produkty v rovnakej (alebo často dokonca nižšej) kvalite ako my, napriek tomu u nich môžete nájsť svetre za niekoľkonásobne vyššiu cenu než u nás. Ich predajné ceny zodpovedajú masívnym investíciám do marketingu. U nás neplatíte za známe logo, ale iba za prvotriednu kvalitu.

Na čom nešetríme? Na službách a starostlivosti o zákazníka.

Mnohí predajcovia si môžu dovoliť dobré ceny len preto, že šetria na starostlivosti o zákazníka. U nás sa s týmto prístupom nestretnete. Nevyhovuje vám veľkosť, farba alebo len jednoducho nesplnil kašmír vaše očakávania? Bez zbytočných otázok a prieťahov vám tovar vymeníme alebo vrátime peniaze.

Získajte 5% zľavu!

Pridajte sa k odberu a získajte 5% zľavu na prvý nákup.

Neplatí na výpredajové položky.

Ďakujeme za váš záujem!

Pri prvej objednávke môžete uplatniť kód s názvom 5PERCENT.

Na Váš e-mail sme poslali potvrdzovaciu správu, v ktorej nájdete odkaz na potvrdenie.