Poštovné od 200€ ZADARMO - Doručenie 3-4 pracovné dni - Výmena do 14 dní od dodania

Pašmíny sú klenot medzi výrobkami z kašmíru - Diamond alebo Platinum?

Články Peter Greša

Pašmíny patria k tomu najelegantnejšiemu, čo sa z kašmírovej vlny vyrába. Na ich výrobu sa používa jemná podsada kašmírskych kôz, ktorá je spracovávaná tradičným ručným spôsobom. Výsledkom je módny doplnok, ktorý svojou hebkosťou, farbami a krásou očaruje ženy celého sveta už niekoľko storočí. V posledných rokoch sú pašmíny opäť na vrchole svojej popularity.

Kašmírové svetre sa vyberajú podľa počtu vrstiev, z ktorých sú upletené. Základným parametrom pri výbere pašmíny je jej zloženie. V našom e-shope nájdete dve základné rady pašmín - Diamond a Platinum. Obe patria k tomu najlepšiemu, čo svet ručne tkaných šálov ponúka.

Diamond kolekcie

Pašmíny rady Diamond sú exkluzívne módne doplnky, ktoré využijete pri všetkých príležitostiach, kedy potrebujete vyzerať výnimočne. Sýte farby, neokázalá elegancia a použitie 100 % kašmíru tej najvyššej kvality robia z tejto rady ozajstný diamant medzi pašmínami.

Platinum kolekcie

Pašmíny z kolekcie Platinum v sebe spájajú krásu a úžitkové vlastnosti dvoch luxusných prírodných tkanín - sú utkané zo 70 % kašmíru a 30 % hodvábu. Pašmíny rady Platinum sú hladké, tenké, veľmi príjemné na nosenie. Sú tkané vo výrazných farbách, alebo s potlačou.

Získajte 5% zľavu!

Pridajte sa k odberu a získajte 5% zľavu na prvý nákup.

Neplatí na výpredajové položky.

Ďakujeme za váš záujem!

Pri prvej objednávke môžete uplatniť kód s názvom 5PERCENT.

Na Váš e-mail sme poslali potvrdzovaciu správu, v ktorej nájdete odkaz na potvrdenie.